Şükran Kayabay Anaokulu
Hacı Halil Mahallesi İstanbul Caddesi No139 Gebze/KOCAELİ

VİZYON

Şükran Kayabay Anaokulu´nun vizyonu ; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal ve uluslararası düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Çocuklarımızı; Atatürkçü, çağdaş, yenilikçi, çalışkan, Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı, ülkesinin ilerlemesine ve gelişmesine yön verme bilincine sahip, araştırmacı, sorgulayıcı ve yaratıcılığı gelişmiş, üzerinde yaşadığımız dünyaya, çevresine ve doğaya karşı duyarlı, akademik ve sosyal yönden ulusal ve uluslararası toplumun değerli bireyleri olarak hazırlamak ve Şükran Kayabay Anaokulu olarak eğitimde örnek bir kurum olmaktır.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

Yarım Gün Sabah Grubu: 07:50-12:50 Yarım Gün Öğlen Grubu: 13:00-18:00

Kalorifer(Doğalgaz)

Okul servisimiz bulunmamaktadır

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Kocaeli merkezine 55 km uzaklıkta, Gebze İlçe merkezinde bulunmaktadır.